New Balance
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Det er ikke gået mange forbi, at 2017 og 2018 har stået i ”chunky trendens” tegn. Et hvert sneakerbrand med respekt for sig selv, har sendt én eller flere modeller på gaden i det forgangne år – og nu vil New Balance også være med.

Men hvor mange brands søger mod premium silhuetter, har New Balance valgt den sporty vej med deres nye Test Run PRJ 1.0. Den nye model er udviklet i New Balance’s Global Research, Design og Development Center i Massachusetts, hvor designerne har haft grønt lys til at eksperimentere med nye teknologier, teknikker og materialer. Det ses tydeligt på det særprægede design, som er yderst dragende at se på.

90’er vibe

Når snakken falder på New Balance sneakers tænker de fleste på deres ikoniske produktportefølje bestående af 991, 990, 574 samt mange andre klassiske silhuetter. Fælles for dem alle er, at de hver især har et retro præget udseende, som der oftest drages inspiration fra, når New Balance designer og udvikler nye sneakers. Selvsamme tankegang har designerne haft med den nye New Balance Test Run PRJ 1.0, som med sit 90’er udseende godt kunne gå hen og blive et sommerhit.

Oversize mellemsål

Det er især den store ABZORB mellemsål, som sender tankerne tilbage mod de hurtige 90’ere. Vi har været så heldige at prøve skoene, og komforten i mellemsålen overrasker meget. Komforten er uden tvivl på højde med de sneakers, som man finder hos konkurrenterne. Det samme gør sig gældende for det vævede materiale, der udgør overdelen på skoene. Ligesom mellemsålen så er tungen også oversize, men det bemærker man ikke, når skoene er snøret. Slutteligt har man placeret en ekstern TPU hælkappe for at øge stabiliteten under alt slags bevægelse.

Hvor køber jeg New Balance Test Run PRJ 1.0?

Indtil videre er den nye Test Run PRJ 1.0 kun blevet lanceret i et meget begrænset antal i New Balance’s egen webshop. Lige nu fås den i to forskellige versioner, og koster 900,00 DKK. Så du skal du ikke vente for længe, hvis du leder efter en prisbillig, komfortabel og anderledes sneaker til sommeren.

Husk at du kan finde alle kommende sneakerudgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook, Instagram og Youtube for nyheder omkring releases og restocks.

KØB TEST RUN PRJ 1.0 HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.