Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

I anledningen af den ikoniske silhuets 50-års jubilæum.

Få sneakers kan prale af at have samme legendariske status som adidas Superstar. Modellen, der bedst er kendt for sin karakteristiske ‘Shelltoe’, har gennem de sidste fem årtier været yndet af alt fra basketballspillere og rappere til high end-designere og er blevet en fast del af gadebilledet verden over. I år fejrer den 50 års jubilæum, og det har adidas ikke tænkt sig at lade gå ubemærket hen.

Ifølge @py_rates har det tyske mærke nemlig forberedt en række storstilede samarbejder, der ikke er til at overse – herunder med det milanesiske modehus, Prada, skuespilleren Jonah Hill og med hip-hop-gruppen der var med til at sætte Superstar i spotlightet: Run DMC.

Tre nye Superstars fra Prada

Adidas og Prada udgav allerede en særlig udgave af Superstar i 2019, som udkom i ekstremt begrænset antal og akkompagneret af en hvid Prada-taske. Den bliver efter sigende efterfulgt af tre nye udgaver, i henholdsvis hvid, sølv og sort, som lander til marts med en pris på 450 amerikanske dollars.

My Adidas Superstar

Hip-hop-gruppen, Run DMC, der udødeliggjorde deres kærlighed til Superstar-modellen i 1986 med sangen “My Adidas” (og efterfølgende lagde navn til historiens første store sneaker-samarbejde) udgiver ligeledes tre nye udgaver af adidas Superstar – disse udkommer efter sigende i april.

Superbad Superstar

Adidas er desuden gået sammen med den populære skuespiller, Jonah Hill, der aldrig har lagt skjul på sin kærlighed for sneakers. Han er blandt andet blevet spottet i modeller som Samba, Superstar og LXCON, og af samme grund er der længe blevet spekuleret i, om Hill ville indgå i et samarbejde med mærket. I år bliver det endelig en realitet, når de udgiver særlige udgaver af henholdsvis Samba og Superstar.

Et vegansk alternativ

Foruden de to opsigtsvækkende samarbejder er der desuden rygter om, at adidas har en vegansk udgave af adidas Superstar på vej for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter bæredygtighed og fairness inden for sneaker. Hvad mere kan man næsten bede om?

Vi holder dig opdateret

Hold godt øje med vores Release Kalender de følgende uger for updates omkring de eksklusive nye udgaver af adidas Superstar, og find originalen hos adidas her.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.