Adidas
Yeezy 500 sko
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Meget tyder på, at Yeezy 500 ”Super Moon Yellow” får et globalt release i maj.

Efter et vellykket globalt release af Yeezy 500 ”Blush” i april, er adidas og Kanye West efter sigende klar med den næste udgave af den særprægede model allerede i næste måned. Denne gang udgiver de den meget lignende ”Super Moon Yellow”, som amerikanerne egentlig allerede kunne forudbestille i december sidste år på Yeezy Supply.

Super Moon Yellow

”Super Moon Yellow” er en støvet, gul farve, som flere gange har været en del af paletten i Kanye Wests Yeezy Season-kollektioner, og det er derfor ingen overraskelse, at han også har valgt at klæde sin nyeste Yeezy i farven.

Yeezy 500 design

Farven er, ligesom ”Blush” et godt match med Yeezy 500’s design, der især er inspireret af klassiske adidas Basketball-silhuetter, men med Kanyes typiske, futuristiske touch. Retro basketball-referencen er tydeligst på sålen, som denne gang består af adiPrene+ frem for BOOST. Til at kompensere for den knap så gode stødabsorbering er skoen udstyret med en Ortholite-indersål, som er super behagelig og desuden også er at finde i adidas Deerupt. Overdelen er sammensat af elementer i blødt ruskind og groft mesh og er i enorm høj kvalitet, hvilket er med til at retfærdiggøre prisskiltet på 1599 kr.

Release

Der er endnu ikke officiel info om Yeezy 500 ”Super Moon Yellow”’s udgivelse, men rygterne peger altså på maj måned. Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på vores Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.