Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Noget tyder på, at Solebox og adidas snart udgiver en eksklusiv udgave af YUNG-1.

For et par uger siden kunne vi bringe de første billeder af adidas’ kommende YUNG-1-samarbejde med Sneakersnstuff, og nu kan vi desuden løfte sløret for, hvad der formentlig er, et kommende YUNG-1-samarbejde med Solebox.

#yung1

Aljoscha Kondratiew, General Manager for Solebox, lagde nemlig for nyligt et fitpic på Instagram, hvor han blandt andet er iført en helt ny og hidtil uset udgave af YUNG-1, med titlen: ”last week in berlin w/ @kanescans #yung1”.

Efterspurgt model

YUNG-1 blev lanceret i juni som en af årets mest efterspurgte modeller takket være dens klassiske ’chunky design’, som er inspireret af FALCON DORF-silhuetten fra 90’erne. Den er indtil videre kun blevet udgivet i to colorways, men efter alt at dømme får de altså snart selskab af en ny takket være Solebox.

Design

Solebox x adidas YUNG-1 har en overdel af cremefarvet og brun premium-ruskind, der er kombineret med en hvid sål. Pløsen og hælen er klædt med grønne detaljer, mens ydersålen har et orange panel, hvilket skaber god kontrast og sikrer et velbalanceret design. Der er ikke spor efter Solebox-branding, og vi kan således ikke garantere, at dette rent faktisk er et Solebox-samarbejde.

Release

Release-datoen på den nye YUNG-1 er også ukendt, men hold øje med vores Release Kalender så sørger vi for at holde dig ajour med den nyeste release-info. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB ADIDAS YUNG-1 HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.