Skip to main content
Salehe Bembury 574
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Den amerikansk designer, Salehe Bembury, som blandt andet har arbejdet for båder Yeezy og Versace, har fået godt skub i hans eget brand, hvor især hans særprægede udgivelser med New Balance har været et stort tilløbsstykke i 2021 indtil videre.

Men her stopper det ikke. For det selvsamme collab er lige på trapperne med deres fjerde udgivelse sammen, som denne gange feature den klassiske New Balance 574. Men alt er ikke, som det plejer at være for den ikoniske model, da Salehe Bembury har givet overdelen en helt ny dimension, således den passede på en mere moderne og futuristisk mellemsål.

Salehe Bembury x New Balance 574 “Yurt” kommer med et specielt net på overdelen, som trækker på inspiration fra deres tidligere samarbejder, herunder Salehe Bembury x New Balance ML2002R og “Water Be The Guide” version af førnævnte model. Det hele er prydet af en gennemgående grå, som kun brydes af den bastante, hvide mellemsål, hvorpå han ligeledes har tilføjet grå accenter i plastik.

Salehe Bembury x New Balance 574 Yurt sneakeren har endnu ikke fået en officiel release dato. Men så snart vi ved nærmere, vil det fremgå af vores Sneaker Release Kalender, hvor du ligeledes finder tidens nyeste sneaker udgivelser.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy