Releases
Salehe Bembury New Balance 2002

Release Dato: 23. oktober 2020
Pris: 1.200 DKK
Produktkode: ML2002R1
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

New Balance har for nylig givet nyt liv til deres 2002 model, og nu har det brandet fra Boston slået sig sammen med Salehe Bembury for at give skoen et nyt udtryk. Salehe Bembury er vicepræsident for sneakers og mænds fodtøj hos Versace. Han har længe været fan af New Balance, og nu har han fået lov til at designe sin helt egen udgave, som er blevet navngivet Salehe Bembury x New Balance Ml2002R.

Sneakeren er inspireret af Antelope Canyon, som er en dyb kløft i det sydvestlige USA, der er prydet af forskellige orange nuancer. Overdelen er lavet af gult mesh, som er formet som et net, og ligger under overlejringer konstrueret af rødbrunt læder og langhåret ruskind, som fremstår i en brændt orange nuance. Farvepaletten afspejler de jordlige toner, som man finder i Antelope Canyon. Et lammeskindslignende blåt N-logo er tilføjet på siden og imiterer skyerne, som kommer til syne på himlen rundt om de orange nuancer i kløften. Den blå farve fra N-logoet går igen over snørebåndene, hvor SALAHE BEMBURY står skrevet.

Sålenheden er taget fra New Balances 860v2 model og fremstår i hvid med små orange pletter, mens en rødbrun farve optræder på indersiden af mellemsålen. Mellemsålen indeholder ABZORB og N-ergy-teknologi, hvilket sørger for støtte og komfort. Den rødbrune nuance fra mellemsålen går igen på ydersålen og afslutter derved skoen med den jordlige farvepalette.

Salehe Bembury x New Balance Ml2002R udkommer den 23. oktober. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.