Releases
Nike Dunk High Clear White

Release Dato: 3. oktober 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Italienske Slam Jam lavede sidste år, i samarbejde med Nike, en af årets mest populære releases, nemlig den unikke Nike Blazer Mid Class ’77. Efter det populære release, har Slam Jam igen fået lov til udfolde sin kreativitet, denne gang med en af årets mest populære sneaker-serie, Dunk. Samarbejdet har i denne omgang, ligesom sidste år, givet os to klassiske, men moderne, fortolkninger af Nikes Dunk High.

Den ene colorway af de to nye Dunk High i serien er den næsten helt hvide Slam Jam x Nike Dunk High Clear White. Bare ved første øjekast ser skoen vildt lækker ud, både i materialerne og designet. Selve skoens overdel er lavet i en kombination af fin suede og læder, hvor sueden er farvet i Nike lysegrå, næsten hvid, platinium og læderet er farvet hvidt. Læderet bruges på skoens baggrund og tunge, og sueden bruges på skoens toe guard, eystays, flaps og hæl.

Selvom materialerne spiller en vigtig rolle i skoens design, så er det alligevel de mange detaljer, der virkelig er med til at gøre skoen helt unik. En af skoens mere specielle detaljer, er skoens midtersål, der er lavet i gennemsigtig gummi, hvilket ikke er specielt tydeligt, da skoen herunder i forvejen er hvid. Dertil har skoen også fået et par specielle swoosh-logoer, lavet i hvid TPU, der giver skoens swoosh en perlelignende tekstur. Under swooshene er der også lavet en række huler, mere præcist 12, ligesom der også er lavet en stribe af huller på skoens tåpanel. På skoen er der også en reference til sidste års collab, hvor skoens platinfarvede tungelogo er vendt på hovedet.

Slam Jam x Nike Dunk High Clear White udkommer den 3. november på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med det nye collab og den anden sneaker, eller andre kommende releases, ved at følge med på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.