Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 22. februar 2019
Pris: €140
Produktkode: CD8233-100

Noget tyder på, at Nike Blazer Mid silhuetten er godt på vej til at blive en af de mest populære sneakers i 2019. Hypen tog allerede til i 2018, hvor den var hovedattraktionen i en række collabs – deriblandt hos OFF-WHITE. Nu er turen kommet til italienske Slam Jam Socialism, som snart udgiver deres egen Nike Blazer Mid “Class of 1977“.

Sneakeren kommer med et simplistisk design med en hvid læder overdel, sorte læder Swooshes, grå ruskind overlays ved snørebåndene og hælen, samt sort hæl branding og en creme mellemsål. Dertil kommer en række vintage-inspirerede detaljer, som omfatter klassisk Nike branding på tungen, slidt tekst på hver hæl, og skumpolstring ved tungen. Men det mest iøjnefaldende ved Slam Jam Socialism x Nike Blazer Mid “Class of 1977“ modellen er uden tvivl de to upside down Swooshes på hvert sidepanel.

Det er med at sidde klar den 22. februar 2019, hvis du ønsker at tilføje Slam Jam Socialism x Nike Blazer Mid “Class of 1977“ til din samling, for efterspørgslen på dette par er høj. Nedenfor finder du de forhandlere, som får sneakeren på lager.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender, samt i vores sneaker app, All Pairs. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig up-to-date på sneaker nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SLAM JAM SOCIALISM
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Slam Jam


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.