Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 7. marts 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: EE8983

Kun få dage efter Sneakersnstuff offentliggjorde deres nye Nite Jogger-samarbejde med adidas, har Size? nu også meldt klar med deres ’take’ på den splinternye silhuet.

Size? der efterhånden har samarbejdet med adidas adskillige gange – senest på en syret udgave af Yung-1 – har denne gang fået æren af at skabe en særlig udgave af adidas Originals nyeste satsning: Nite Jogger.

Nite Jogger, der er en moderniseret relancering af modellen af samme navn fra 1979, er denne gang klædt i en colorway inspireret af intet mindre end de veste, som er at finde på alt fra ambulancefolk og bygningsarbejdere til skolepatruljer.

Skoen kommer med en panelleret overdel i forskellige neonfarver, der er komplimenteret med reflekterende 3M-detaljer og en frisk, hvid Boost-sål. Det sikrer et iøjnefaldende udtryk, der falder i god tråd med den originale Nite Jogger, der var den første adidas-løbesko med 3M for øget synlighed under løb i aftentimerne.

Size? x adidas Nite Jogger ”Road Safety” udkommer eksklusivt hos Size? den 7. marts. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.