Releases

Release Dato: 24. august 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Sidste uge beviste adidas, at YUNG-1 er én af deres mest eftertragtede, nye sneakers. Her blev deres YUNG1-samarbejde med Solebox nemlig revet af hylderne og udsolgt på ingen tid. Nu er adidas så klar med et nyt eksklusivt YUNG-1-samarbejde – denne gang med britiske Size?

Duoen har hentet inspiration i ravekulturen og skabt den såkaldte ”Acid House” Pack, der, udover YUNG-1, også består af Falcon.

”Acid House” er en renommeret musikgenre, der var stor i slut-80’erne under den såkaldte ’second summer of love’. Her abstraherede særligt unge briter fra stigende samfundsmæssig og social splittelse gennem eksperimenterende, ny tekno-musik og euforiserende stoffer.

Netop dette har inspireret Size? til ”Acid House” Pack, der er centreret omkring brugen af en markant neongul farve, der giver associationer til tidens psykedeliske stil. Farven dækker både overdelen og sålen på YUNG-1 sammen med mere diskrete farver, sort, hvid og grå, der lader den gule farve tale sit eget sprog.

Foruden dette er modellen udstyret med en ”Acid House” smiley i indersålen som en ekstra detalje, der gør, at modellen skiller sig ud som en særlig udgivelse. Skoens eksklusivitet kommer også til udtryk ved, at YUNG-1 fra ”Acid House” Pack udelukkende udkommer hos Size?

Her vil den være at købe fra d. 24. august, men vent ikke for længe – vi forventer at den ryger hurtigt. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.