Releases
Wotherspoon ZX 8000

Release Dato: 16. april 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: GZ3088
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

2020 var året hvor vi endelig blev introduceret til Sean Wotherspoons idéer med hans pludselige skift fra Nike til adidas. Dette kulminerede nemlig med Seans veganske og miljøvenlige sneaker, adidas Superstar Super Earth, og pludselig gav det hele mere mening. Om man var fan af skoens specielle design eller ej, så var Sean blevet opsat på, at skubbe sneakerbranchen i en mere miljøvenlig retning. Samme idéer er da også blevet grundlaget for det nye samarbejde mellem Sean Wotherspoon og adidas, hvilket har ledt til en sko, der tilnærmelsesvis minder om det første release.

Samarbejdet er i denne omgang ikke på en Superstar, men derimod på en af de uhyre populære ZX-modeller. I samme stil som sidst, har det nye collab fået navnet Sean Wotherspoon x adidas ZX 8000 Super Earth, og der er genbrugt en del detaljer. På skoens overdel har man nemlig bibeholdt de broderede blomster, hvor der fra blomstens midte hænger tråde i blomsternes respektive farver.

I modsætning til det sidste release, har Sean været en del mere kreativ og rykket væk fra det klassiske design af ZX’en, hvor hele skoens overdel er lavet i forskelligt genbrugt tekstil, der på sin vis giver skoens et mere rodet udseende. Dertil er er højre og venstre sko også forskellige, hvor de mest markante forskellige er den ternede tunge og toe guard på højre sko og den gule tunge og hvide to guard på venstre sko. En anden detalje, der også er med til at fuldende skoens sytrådsdesign er, at skoen er udstyret med en transparent heel guard hvorunder der er placeret løse stykker tråd. Yderligere, så er der også broderet syv forskelligfarvet adidas-logoer på indersiden af begge sko.

Den nye Sean Wotherspoon x adidas ZX 8000 Super Earth er uden tvivl noget for sig selv, men man kan kun anerkende Seans kamp mod en mere miljørigtig verden. Skoen udkommer den 16. april på adidas’ egen hjemmeside og hos enkelte udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med dette og andre kommende releases på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi gør arbejdet for dig og giver dig alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

43EINHALB
Tidspunkt: Raffle

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.