Releases

Release Dato: 29. august 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Efter samarbejdet med Nike ophørte, blev der en anelse stille fra manden bag en årtiets mest populære sko, Nike Air Max 1/97. Det seneste stykke tid, har Sean Wotherspoon dog været på noget af et comeback, først med annonceringen af et nyt samarbejde med adidas, et collab med atmos og asics, og nu, et nyt release af jubilæumsskoen, adidas Superstar.

Skoen der har fået navnet Sean Wotherspoon x adidas Superstar Super Earth, blev her i august lanceret via en lille video på både adidas’ og Seans Instagram. Indtil da, havde vi kun set billeder af en sål i kort og nogle løsthængende tråde. Nu har vi dog endelig fået de officielle billeder af skoen, og vi har noget at glæde os til.

Med det nye collab er det svært at finde ud af hvor man skal starte. Skoen er fyldt til randen med forskellige detaljer og unikke, bæredygtige materialer, men lad os dog starte med sålen. I modsætning til andre Superstar-modeller, så har man her valgt at lave sålen i kork, og er et af mange bæredygtige elementer på skoen, hvorpå der med store bogstaver er skrevet ’EARTH’. Skoens overdel er dertil lavet i helt hvid læder, også de tre ikoniske striber, og er prydet med broderinger af sorte, gule, grønne, blå og røde blomster. Det er også her trådene kommer i spil, da der i forlængelse af blomsternes stilke, hænger løse tråde ned langs skoens sider. Dertil er skoens eyestays også lavet i ruskind, fremfor læder.

De mange detaljer stopper dog ikke ved skoens broderinger, da skoens tunge også er lavet i et mønstret læder, med et billede af kloden trykt på. Det klassiske adidas-logo på tungen er blevet erstattet af et ’Super Earth’-logo, der også kan findes på skoens heel tab og på indersålen.

Den nye Superstar er en flot og unik påmindelse om, at vi skal passe på den ene klode, vi har. Samtidigt giver den også 50-års jubilaren sit første bæredygtige take, som den på mange måder har manglet i nyere tid.

Den nye Sean Wotherspoon x adidas Superstar Super Earth udkommer den 29. august på adidas’ egen hjemmeside, samt hos udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med dette eller andre kommende releases, ved løbende at følge vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og meget andet fra sneakerverdenen.

[BEMÆRK]: Ovenstående billede af skoen er blot en rendering. Skoens udseende og design kan derfor afvige fra billedet ovenfor.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Rezet Store

ADIDAS
Tidspunkt: App Raffle

Gå til adidas

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.