Releases
Sacai vaporwaffle green yellow

Release Dato: 17. december 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CV1363-700
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det stod allerede klart tilbage i oktober, da der udkom to nye modeller fra samarbejdet mellem Nike og Sacai, Vaporwaffle, at dette ikke var det eneste release af den unikke model. Det store spørgsmål var dog hvilke colorways der ville udkomme i anden omgang. Dette har vi dog endelig fået svar på nu, og vi kan derfor se frem til to nye og mere specielle colorways, hvor især en hurtig, gul version skiller sig markant ud. Her er der tale om den nye Sacai x Nike Vaporwaffle Tour Yellow.

Sammenlignet med de tre andre colorways vi kender til, er den nye Tour Yellow uden tvivl den man vil lægge mærke til. På mange måder minder den nye colorway om de oprindelige LD Waffles fra samme collab, der udkom tilbage i slutningen af 2019. Skoens overdel er lavet i en kombination af suede, nettet tekstil og læder. Forrest på skoens toe guard har man brugt det slidstærke suede, her farvet i grøn, og hælen og skoens heel tab er lavet i sort læder. Skoens baggrund er lavet i et gult, nettet tekstil, og den gule farve bruges yderligere på skoens eyestays der er lavet i suede. Nettekstilet bruges også på den øverste del af den dobbelte tunge, her farvet hvid, hvor den nederste del er lavet i et sort tekstil.

Ligesom de andre Vaporwaffles, er skoen selvfølgelig udstyret med den specielle, todelte sål, der skilles ad på skoens hæl. Dertil har skoen også fået to swoosh-logoer, hvor det ene er lavet i sort læder og påsyet på skoens side, og det andet er malet på skoens side i hvid. Til sidst fortsætter skoen også med de dobbelte snørebånd, i sort og hvid.

Den nye Sacai x Nike Vaporwaffle Tour Yellow udkommer sammen med Villain Red colorway på Nike SNKRS og hos enkelte udvalgte forhandlere den 17. december. Du kan læse mere om den anden colorway og andre kommende release på vores altid opdaterede Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder og en masse spændende, sneakerrelateret content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

BSTN STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til BSTN Store

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.