Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram
Billeder fra: Retroshoparis

Den nye VaporWaffle gentager duoens succes med LDWaffle-modellen, der var én af 2019’s mest populære udgivelser.

Efter sidste års massive succes med udgivelsen af den spektakulære LDWaffle-model, er Sacai og Nike snart klart til at følge op med lanceringen af en helt ny model – VaporWaffle. Den iøjnefaldende model så første gang dagens lys tilbage i januar, hvor den ramte catwalken ved et Sacai-modeshow, i tre forskellige colorways, og nu er der dukket billeder op af en ny Cortez-inspireret colorway.

Fusionerer to løbemodeller

VaporWaffle (eller Pegasu Vaporfly, som den før hed), bærer videre på Chitose Abes idé om at fusionere to Nike løbemodeller – både teoretisk og helt bogstaveligt talt. Skoen mikser nemlig elementer fra henholdsvis Nike Vaporfly og Nike Pegasus, og den har ikke to, men hele tre såle og sender dermed en kærlig tanke til Balenciagas nyklassiske Triple S-sneaker. Dertil har den en unik, panelleret overdel af ruskind, læder og Flyknit med to Swoosh-logoer langs siden, to pløse og to sæt snørebånd.

Det skaber et helt unikt og super iøjnefaldende udtryk, der på flere områder minder om dens forgangsmodel, LDWaffle – blot i en mere moderne og dynamisk udgave. Denne colorway klæder modellen i en kombination af cremehvid, rød og blå, der, som før nævnt, lader til at være inspireret af den originale Cortez – en anden ikoniske løbemodel fra Nikes arkiv.

 

Releaser i år

Der er endnu ikke info om, hvornår den nye Sacai x Nike Vaporwaffle udkommer, men der går rygter om, at de allerede lander denne sommer. Det ville dog ikke være første gang, hvis udgivelsen blev udskudt, og vi tror mere på et release sidst på året. Hold øje med vores Release Kalender og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.