Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Vil du have fingrene i den næste store udgivelse fra Adidas og Kanye West? Her er alt, hvad du skal vide.

Yeezy-feberen fortsætter med endnu et brand varmt release fra adidas og ’Ye – denne gang har de klædt deres enormt populære Yeezy Boost 700 i en såkaldt ”Inertia” colorway.

Højaktuel sneaker

”Inertia” kommer med et øvre i grålige og blålige nuancer, der fortsætter ned på den skulpturerede sål, hvilket giver et bølge-lignende udtryk. Som kontrast er den ved hælen klædt i ’coral’, der i øvrigt er kåret som årets farve af farvefirmaet, Pantone.

Foruden et unikt design, der har været med til at starte tidens helt store ’chunky sneaker’-trend, har Yeezy Boost 700 et enormt højt komfort-niveau. Det gør den, i vores øjne, til én af de bedste og mest aktuelle modeller på markedet lige nu.

Her kan du købe Yeezy Boost 700 Inertia

”Inertia” er blot den fjerde udgave af Yeezy Boost 700, og mens de første udgivelser er blevet revet af hylderne, tyder meget på, at det samme kommer til at gøre sig gældende denne gang.

Adidas Yeezy Boost 700 ”Inertia” udkommer den 9. marts hos adidas og udvalgte forhandlere. Du kan finde link til alle raffles her og direkte linke til adidas’ danske hjemmeside, hvor de lander kl. 08:00, her. Sørg for at sidde klar, hvis du vil sikre et par – held og lykke.

KØB YEEZY 700 INERTIA HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.