Releases

Release Dato: 16. august 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AQ1090-003

Efter en særdeles succesfuld debut tidligere på sommeren, er React Element 87 klar til at udkomme i to nye colorways – ”Desert Sand” og ”Dark Grey/Photo Blue”. Vi tager et nærmere kig på sidstnævnte her.

React Element 87 er uden tvivl én af årets bedste, nye sneaker-designs indtil videre. Modellen kombinerer høj komfort i form af den innovative React-sål med et super skarpt, æstetisk udtryk, som har formået at appellere til rigtig mange mennesker. Det har skabt en enorm hype, der har gjort, at de to første modeller blevet revet af hylderne.

Nu er Nike klar til at udgive to mere farverige udgaver, og den ene af dem er ”Dark Grey/Photo Blue”. Den kombinerer en hvid og blå sål med en gråtonet, rød og cremefarvet overdel, der fungerer som et godt match til skoens tekniske design. Det fremhæver nemlig dens dekonstruerede ’inside-out look’ med tydelige syninger, løse paneler og, naturligvis, den gennemsigtige overdel.

De nye ”Dark Grey/Photo Blue” og ”Desert Sand” colorways er ikke de eneste React Element-nyheder, Nike har i ærmet. De har efter sigende en helt ny Mid-udgave på vej, som du kan læse mere om her.

Nike React Element 87 ”Dark Grey/Photo Blue” udkommer d. 16. august hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.