Releases

Release Dato: 16. august 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AQ1090-002

Efter en succesfuld debut tidligere på sommeren, hvor den blev revet væk fra hylderne, er React Element 87 allerede blevet erklæret som én af årets absolut bedste, nye sneaker-designs. Gik du glip af de to indledende colorways, så er der gode nyheder – du får nemlig snart en ny chance, for modellen er på vej i en super fed, ny ”Desert Sand” udgave.

Der er ikke noget at sige til, at React Element 87 er blevet så stor en succes. Foruden et enormt højt komfortniveau, takket være Nikes nye React-sålteknologi, har skoen har et super appellerende design, der særligt spiller på det dekonstruerede look, som blev gjort populært sidste år af Virgil Abloh. Det kommer til udtryk på overdelen som har et ’inside-out design’ med tydelige syninger, og som desuden er udarbejdet i et tyndt, gennemsigtigt materiale.

Mens de to første React Element 87-udgaver var klædt i nedtonede farver, har Nike planlagt en række mere farverige udgaver. ”Desert Sand” består af en overdel i forskellige brunlige og grålige nuancer med en hvid sål og kontrasterende neon-grønne detaljer. Det fungerer godt sammen med React Element 87’s karismatiske design og gør, at ”Desert Sand” med garanti bliver en efterspurgt udgivelse.

Nike React Element 87 ”Desert Sand” udkommer d. 16. august hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek den anden React Element 87, ”Dark Grey/Photo Blue”, som udkommer samme dag, i vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store

5 POINTZ
Tidspunkt: 12:00

Gå til 5 Pointz

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.