Puma
Skrevet af: Emil Pagh // Instagram

Puma har haft mange brikker at rykke med, da de sammen med computerspillet Tetris satte sig ned for at samle den perfekte silhuet. Det klassiske computerspil med de nedfaldende brikker har i år 35-års fødselsdag, og det fejrer de sammen med det tyske mærke Puma med Tetris x Puma RS-X “Black”.

Allerede tilbage i februar teasede Tetris på deres Twitter-profil for et samarbejde med Puma, og nu er ventetiden endelig ovre. Hvad der førhen ville være slået hen som et mærkværdigt samarbejde, fungerer overraskende godt i den verserende samarbejdstrend, som de fleste sneaker-brands ridder højt på i disse tider.

Colorblock design

Den 80’er inspirerede Tetris x Puma RS-X har en overdel bestående af mesh, højkvalitetslæder, samt en tyk polstring, der sørger for, at skoene smyger sig om dine fødder. Dertil kommer et gennemgående sort design, som brydes af Tetris-inspireret colorblocking på hælen og mellemsålen, mens modellens gennemsigtige hælkappe giver udsigt til et igangværende spil Tetris.

Det særprægede og markante design afrundes med en farverig ydersål prydet af de velkendte farver fra de klassiske Tetris-blokke. Sålen binder resten af designet sammen, og får dermed alle brikkerne til at falde på plads.

Kan købes nu

Tetris x Puma RS-X “Black” udkom den 17. oktober og kan nu findes hos Caliroots. Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Så kan du tjekke vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med sneaker-nyheder, rygter, restocks og gode tilbud.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.