Puma
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Artikel sponsoreret af: Puma

Det bliver formentlig ikke sidste gang, du støder på ordet ’futro’, der er en sammentrækning af futuristisk og retro. Pumas nyeste futro-satsning er deres Future Rider OG, som kombinerer retroinspireret colorblocking med moderne teknologi anno 2019. Få et nærmere kig på den futro-æstetiske sneaker her.

Som så mange andre sneakerbrands lige nu satser Puma stort på nostalgi. I stedet for udelukkende at udvikle nye silhuetter, er der er generel tendens til at søge tilbage i arkiverne og nytænke klassikerne. Futro kalder den tyske sportskæde det. En sammentrækning af futuristisk og retro. Og det er en tilgang, der falder i god jord hos sneakerheads verden over.

Således er Future Rider OG kommet til verden. Pumas nyeste satsning, der er et godt eksempel på, hvordan nyt ikke behøver udelukke gammelt og omvendt.

Retroinspireret colorblocking møder ny teknologi

Selvom skoen er fuldstændig ny, er der ingen tvivl om, at den er en fortolkning af Pumas Fast Rider. Den ikoniske sneaker, der kom frem med det enorme løbeboom i 80’erne, og som er kendetegnet ved sin vaffellignende ydersål og sin simplistiske overdel.

Det nye ved Future Rider OG er, at den kombinerer retroinspireret colorblocking med ny teknologisk udvikling. Konstrueret ved hjælp af letvægtsnylon og kvalitetsruskind er den kontrastfarvede overdel placeret på en slank, RIDERFOAM-polstret mellemsål, der er flankeret af en TPU-hælstabilisator. Ydersålen fuldender det futro-æstetiske udtryk med sin brune gummisål, der er en hyldest til den stødabsorberende Federbein-enhed, der skulle vise sig at få enorm betydning for det tyske brand.

Flere futro-releases i vente

Spørger du os, er futro-tilgangen kommet for at blive, og vi spår, at sammensmeltningen af nyt og gammelt kommer til at skabe en ny generation af ikoniske sneakers. En af dem kunne meget vel blive Future Rider OG, der nu kan købes hos danske Rezet Store.

Find flere Puma sneakers

På udkig efter flere futro-æstetiske sneakers? Tag et kig i vores Release Kalender, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med de seneste nyheder, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.