Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Den rygtede sneaker bliver endelig realiseret næste måned som én af årets mest eksklusive udgivelser overhovedet.

I et stykke tid har der hersket rygter om et potentielt sneaker-samarbejde mellem adidas og Prada, og det blev langt om længe bekræftet tidligere på måneden. Nu er det kommet frem, at den nye powerduo har arbejdet på en eksklusiv udgave af adidas’ klassiske Superstar-model, der således igen får lov at skrive sneaker-historie.

Simpel tilgang

Det italienske modehus har valgt en simpel tilgang til den tidløse silhuet og satset på luksuriøse materialer og håndværk af øverste skuffe. Således har skoen næsten samme udtryk som den originale Superstar med en overdel af hvidt læder, hvid ’shelltoe’, hvid sål og sorte kontraster i form af adidas- og Prada-logo på siden, på indersålen og på pløsen.

Èt ud af 700 par

Skoen udkommer i blot 700 eksemplarer og bliver således ét af årets mest eksklusive releases. Som en ekstra detalje er dette fremhævet på siden af skoen, hvor hvert eksemplar er unikt nummereret.

Prada x adidas release dato

Prada x adidas Superstar udkommer den 4. december hos Prada og adidas. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.