Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Et af årets helst store sneaker releases, Yeezy Calabasas Powerphase, ser ud til at få to nye kapitler inden længe. Kanye West og Kim Kardashian har nemlig for nylig givet previews på helt nye udgaver i henholdsvis grå og sort.

Da Kanye første gang løftede sløret for Yeezy Calabasas Powerphase, var det kilde til stor undren. Rigtig mange troede nemlig, at han var trådt i et par Reebok Workout Plus. Det skulle dog, ved nærmere eftersyn, vise sig, at han var trådt i en ny Yeezy-udgave af den ældre adidas-model, Powerphase, som var blevet optimeret med blandt andet ”Calabasas” skrevet på siden. Skoen releasede noget tid efter og blev enormt eftertragtet – i dag bliver der spekuleret i, om det var et smart business move fra adidas og Kanye med det formål at booste salget af Reebok sneakers, eftersom adidas ejer Reebok.

Uanset hvad formålet med releaset har været, ser det ud til, at det snart får et nyt kapitel. Kanye har selv vandret rundt i en grå udgave, mens Kim Kardashian har vist både en grå og en sort udgave på sin Snapchat.

Om dette betyder, at vi har et officielt release i vente, vides ikke. Det vides derfor heller ikke, om det bliver muligt at købe her i Danmark/Europa, men hold øje med Sneakerworld og vores populære Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram for flere nyheder, konkurrencer, inspiration og meget mere.