Podcast
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

I Sneakerworld Podcasten vender vi aktuelle sneakernyheder fra en personlig vinkel. Første episode er ude nu.

Efter lang tids venten og en pilotepisode med tvivlsom lyd har vi nu styr på teknikken og kan præsentere den første episode af vores sneaker-podcast. I denne episode kan du høre mere om vores nye sneaker-app, All Pairs, som er tilgængelig på App Store. Derudover vender vi blandt andet det seneste Yeezy Boost 700 ”Mauve”-release, som du stadig kan anskaffe hos flere forhandlere, og så svarer vi også på spørgsmål fra vores Instagram-følgere, eksempelvis hvordan vores ønske collab ville se ud.

Feedback og idéer

Podcasten er skabt for at gøre Sneakerworld mere personlig og inddrage jer, vores følgere og læsere, mere. Hvis du har idéer eller feedback til podcasten, må du meget gerne kontakte os over Facebook eller Instagram. Det vil vi sætte stor pris på. Derudover kommer vi løbende til at stille spørgsmål på vores Instagram Story, hvor du kan blive en del af kommende episoder og få et shout out.

Find Sneakerworld Podcasten her

Podcasten er lige nu tilgængelig på Spreaker og Spotify. Følg os desuden på Instagram og Facebook, hvor du får din daglige dosis sneakernyheder. Tak for at lytte med.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.