Podcast
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail
Sponsoreret af JD Sports

I det nyeste afsnit vender vi blandt andet Sneakerworlds spæde begyndelse, og hvad det kræver at starte egen virksomhed.

Spørgsmål om opstarten af Sneakerworld samt en iværksættervinkel på podcasten fylder efterhånden så meget i vores Instagram-indbakke, at vi har følt os nødsaget til at lave en special om emnet. Vi diskuterer som vanligt de mest aktuelle nyheder fra sneakerverdenen i første halvdel af podcasten, mens anden halvdel fokuserer på opstarten og driften af Sneakerworld med udgangspunkt i jeres spørgsmål fra vores Instagram-story, og det kommer der en spændende snak ud af.

Tak til JD Sports

Vores venner hos JD Sports har været så venlige at støtte afsnittet, og som en del af samarbejdet kan du få gratis fragt i deres app med koden ”SNEAKERWORLD” frem til den 18. marts. Så hvis du er på udkig efter et par nye sneakers eller andet til forårsgarderoben, kan du hoppe derind og se, om der er noget, der frister.

Find podcasten her

Vores podcast er lige nu tilgængelig på Spotify, iTunes og Spreaker. Følg os desuden på Instagram og Facebook, hvor du får din daglige dosis sneakernyheder. Tusind tak for at lytte med.

[DISCLAIMER]: Dette afsnit er sponsoreret af JD Sports. Rabatkoden som nævnes i podcasten kan KUN benyttes via JD Sports app og virker frem til 18. marts 2019


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.