Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Én af adidas mest prominente frontfigurer møder én af brandets førende teknologier.

Adidas Consortiums eftertragtede FutureCraft 4D-model vender stærkt tilbage som en del af det tyske mærkes samarbejde med Pharrell. Rapperen/designere har nemlig fået lov at komme med sin kreative fortolkning af den banebrydende model, der har en ”4D-printet” sål.

Kommer i to udgaver

Den nye model har fået navnet 4D Runner Mid HU og kommer indledningsvist i to colorways: ”Active Purple/White Tint” og ”White Tint/Core Green”. Begge er de udstyret med en ny Ultra Boost 1.0-inspireret overdel med et mellemhøjt snit, tre striber langs siden og Hu-branding ved kraven. Overdelen sidder selvfølgelig på den førnævnte 4D-sål, der er holdt i sin originale ”Ash”-grønne farve, som sikrer et futuristisk præg.

Udkommer snart

Ifølge @py_rates, der står bag lækket af den nye sko, udkommer begge farver hos adidas og udvalgte forhandlere inden længe – og med en selvsikker retail-pris på 400 USD.

Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret omkring en mere nøjagtig release-dato og flere adidas-nyheder.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.