Adidas
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Gennem de seneste år er de gået sammen i en fælles kamp for at redde verdenshavene for plastik, og nu er adidas og miljøorganisationen Parley klar med deres seneste bud på en fortolkning af den populære Ultra Boost.

Deres samarbejde er forbundet med ualmindelig stor hype, og deres kollektioner bliver udsolgt umenneskelig hurtigt. Det er selvfølgelig designduoen adidas og Parley, vi taler om, og mon ikke det samme bliver tilfældet, når de – forhåbentlig inden så længe – er klar til at lancere deres nyeste take på adidas’ populære Ultra Boost.

Fra plastik til sneakers

Som sagt er det ikke første gang, at adidas teamer op med miljøorganisationen Parley For The Oceans i kampen for en mere bæredygtig og miljøvenlig modebranche.

Tidligere har de lanceret ikke kun sneakers, men også beklædningsdele skabt af upcycled plastikaffald, der ellers ville være endt i havet.

Og særligt deres sneakers har altså formået at tiltrække sig en helt enorm opmærksomhed, og det ofte meget begrænsede antal gør ikke ligefrem hypen mindre. Tværtimod.

Bølgende design

Gennem årene har designduoen kastet sig over modeller som NMD R1 og alphaEdge 4D, men denne gang er det den populære Ultra Boost, der har ageret lærred. Og som altid leder den maritime farvepalette ens tanker hen på havet.

Overordnet set fremstår skoen stilren og minimalistisk. Overdelen er klædt i kridhvidt Primeknit, der matcher snørebåndene og sørger for komfort og lethed. Også Boost-sålen er enkel og matcher den hvide farve fra overdelen, og ud over det bølgende design i form af blågrønne stikninger, der snor sig fra hælen og om til snuden, gør skoen ikke meget væsen af sig. Og spørgsmålet er, om adidas og Parley har været for tilbageholdende i udviklingen af deres nye design. Det vil tiden vise, når skoen udkommer.

Udkommer snart

Der er endnu ikke udmeldt en officiel releasedato for Parley x adidas Ultra Boost Uncaged – men skoene skulle efter sigende være lige på trapperne. Hold øje med vores Release Kalender og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret med nærmere info.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.