Adidas / Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Do. Not. Sleep.

Med alle de opsigtsvækkende og eftertragtede sneakers, der udkommer uge efter uge, er det ikke så underligt, at nogle af dem drukner i mængden og går fuldstændig under radaren.

Vi har derfor gravet syv aktuelle modeller frem fra bunken, i håb om at kunne kaste nyt lys over dem, og give dem noget af den kærlighed, som de uden tvivl fortjener – her er Sneakerworlds bud på de syv mest oversete sneakers lige nu.

Adidas Powerphase

Da Kanye West og adidas i 2017 besluttede sig for at udgive en særlig Calabasas-udgave af en gammel tennis-silhuet fra 80’erne, Powerphase, var den alt andet end overset. Her to år efter har adidas besluttet sig for at relancere originalen, uden Calabasas-branding, i en række simple farver, men uden samme opmærksomhed – det på trods af Powerphases minimalistiske og elegante udtryk, der går sammen med et hvert outfit.

KØB SNEAKEREN HER

Nike Air Zoom Alpha 

Forgængeren til Air Zoom Spiridon, Air Zoom Alpha, vendte tilbage tidligere på året efter at have ligget på is i adskillige år, og allerede nu er den tilgængelig i en lang række sprøde farvekombinationer. Air Zoom Alpha er et oplagt valg, hvis du kan lide Spiridons æstetik, men søger noget mere unikt og originalt.

KØB SNEAKEREN HER

Adidas Originals Temper Run

Selvom Temper Run er et pragteksemplar på typisk adidas 90’er-design med en adiPrene-sål og panelleret overdel i læder, ruskind og mesh, er modellen faktisk ikke mere end fem år gammel. Den udkom oprindeligt i 2014, hvor den på mange måder var forud for sin tid.

Med sit retro-æstetiske design tog den forskud på nogle af de tendenser, der har domineret i 2018 og 2019 indtil videre, og af netop denne grund fik den lov at gøre comeback sidste år i en række nye farvekombinationer. Skoen har dog ikke for alvor fået fat og er i flere tilfælde endt på udsalgshylderne. Det betyder, at du lige nu kan få denne super veldrejede sommer-sneaker til en nærmest uforskammet pris.

KØB SNEAKEREN HER

Nike Zoom Vomero 5

Med al den hype, der var omkring A-Cold-Wall samarbejdet sidste år, er det sært, at de nyeste Vomero releases ikke har fået mere opmærksomhed. Skoen har en knivskarp silhuet inspireret af løb og kommer med en lang række tiltalende retro detaljer, som kun Nike kan lave dem.

KØB SNEAKEREN HER

Adidas Ultra Boost S&L

Ultra Boost-hypen er ikke hvad den har været, og det er formentlig også den eneste grund til, at der ikke har været mere opmærksomhed omkring Ultra Boost S&L – en ny premium udgave af den toneangivende løbemodel med læder- og ruskindspaneler. Adidas er lykkedes enormt godt med at fremhæve de nye detaljer med tiltalende farvekombinationer, der giver skoen et luksuriøst og eksklusivt præg. Et bevis på, at intet slår godt håndværk.

KØB SNEAKEREN HER

Nike P-6000

Okay, måske har Nike P-6000 ikke helt fået lov at bevise sit værd endnu, men modellens helt geniale design taget i betragtning har den slet ikke fået den opmærksomhed endnu, som den fortjener. Skoen er kraftigt inspireret af nogle af de gamle runner-modeller fra Nikes Vomero-serie og har desuden paralleller til Air Max 97 ”Silver Bullet”. Ikke dumt vel? Faktisk spår vi Nike P-6000 til at blive én af sommerens mest populære Nike-sko, så se dette som din chance for at hoppe med på bølgen tidligt.

KØB SNEAKEREN HER

Adidas LXCON

Sidst, men ikke mindst, på denne liste finder du adidas LXCON – en splinterny opdatering af den gamle Lexicon-model. LXCON har et retro-inspireret, men moderne design med en bastant sål der gør, at den passer perfekt til tidens trends. Samtidig er den yderst budgetvenlig og generelt en oplagt tilføjelse til samlingen.

KØB SNEAKEREN HER

Fandt du ikke din næste sommer-sneaker? Hop forbi vores Release Kalender, hvor vi giver dig det fulde overblik over de vigtigste, nye sneaker-releases, og følg os desuden på Facebook for de bedste tilbud, restock- underretninger og mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]
[Billeder: 43Einhalb, Titolo]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.