Releases

Release Dato: 29. november 2018
Pris: 1.649 DKK
Produktkode: AT3152-001 / AT3152-100

Samuel Ross’ A-COLD-WALL* står bag en unik ny udgave af Nike Zoom Vomero +5. Den udkommer i to nye udgaver d. 29. november, og du kan få alle detaljerne her.

Hvordan påvirkes en sko ved brug over tid? Dette spørgsmål har været den primære drivkraft bag Samuel Ross’ nyeste samarbejde med Nike. London-designeren, der tidligere har lanceret en Air Force 1 High (og efter sigende snart udgiver en Air Force 1 Low), har valgt Zoom Vomero +5 – en noget anderledes model til at eksperimentere med dette.

Zoom Vomero +5 udkom oprindeligt i 2010 og har et teknisk look, der passer godt sammen med A-COLD-WALL*s typiske, dystopiske udtryk. Ross har klædt skoen i to rene udgaver, helt sort og hvid med sort sål og rød krave, og klædt den i ”ACW” branding ved hælen og snuden. Han har desuden fjernet det lag af PU-coating, der typisk beskytter skoen mod aldring, hvilket særligt kan komme til udtryk på den hvide, der hurtigere vil få et gult skær.

Mest markant er dog den store enhed, Ross har tilføjet på netop hælen, hvilket ændrer hele skoens silhuet og forstærker dens tekniske udseende.

Alt i alt er det lykkedes Samuel Ross og A-COLD-WALL* at kreere en unik sneaker, der taler samme design-sprog som netop A-COLD-WALL*, men som også er autentisk og tro mod den originale Nike-model.

A-COLD-WALL* x Nike Zoom Vomero +5 udkommer hos udvalgte forhandlere d. 29. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.