Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Instagram

Vi har haft fingrene i den kommende adidas Deerupt Runner ”Solar Red/Blue Bird”, som du får en gennemgang af her.

Geometrisk æstetik

Adidas har ladet sig inspirere af forrige modellers netmønstrede såler og skabt en sneaker med et revolutionerende minimalistisk udtryk. Deerupt-modellens bløde overdel er indhyllet i et let, fleksibelt mesh-gitter, som sikrer et perfekt, tætsiddende fit. Den lette overdel smyger sig omkring din fod og komplementeres af en yderst behagelig OrthoLite-indersål med støddæmpningszoner. EVA-mellemsålen har ligeledes modtaget en netmønstret laser behandling, som fuldender den geometriske æstetik.

Iøjnefaldende colorway

Adidas Deerupt Runner udkommer i denne stærke ”Solar Red/Bluebird” som én af de første farvevarianter og kan sammenlignes med den første NMD, som kom med blå og røde EVA-blokke. Deerupt er på flere måder et perfekt og langt billigere alternativ til den populære NMD, der også er karakteriseret ved et strømlinet design og uovertruffen komfort.

Release

Hvis du ønsker at få fingrene i adidas Deerupt “Solar Red/Bluebird“, kan du anskaffe den via linket nedenunder d. 22. marts. Hold øje med Sneakerworld for flere adidas-nyheder, og klik forbi vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

KØB ADIDAS DEERUPT HER

Sociale medier

Husk at følge os på Instagram, YouTube og Facebook, hvor du får din daglige dosis sneakernyheder.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.