Skip to main content
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Få et detaljeret kig på én af modellerne fra adidas’ og Pharrells nye NMD Hu ”Afro” Pack.

Tilbage i januar gav vi et sneak peek på adidas’ og Pharrells kommende NMD Hu ”Afro” kollektion. Der er i mellem tiden dukket detaljerede billeder op af én af de tre modeller, og vi giver dig her et close up af den afrikansk-inspirerede, nye NMD Hu.

Inspireret af Afrika

Efter den vellykkede ”Holi” Pack, der var inspireret af Indiens Holi-festival, fortsætter Pharrell og adidas deres verdensturné. Næste stop tyder på at være Afrika, hvor Pharrell har sine rødder, og ganske passende er skoene derfor designet med inspiration i klassisk, afrikansk kultur. Det er tydeligt på billederne af den nye NMD Hu, som nærmest minder om de farverige klæder fra en stammehøvding.

Design

Helt specifikt er overdelen konstrueret af rød og gråtonet Primeknit, som er sammensat i en stribet grafik. Hælen er klædt i en grå heeltab med små perler, og kraven består af multifarvet grafik. Tooling’en på siden, som fastholder snørebåndene er sort, og det samme gælder TPU-indlæggene, som er inkorporeret i en kridhvid Boost-sål.

Ny Trail-sål

Den måske mest iøjnefaldende detalje ved det nye design er ydersålen, som har et nyt Trail-mønster med et mere afrundet udseende og er farvet blå. Den nye sål ændrer hele skoens udtryk og fungerer godt sammen med det afrikanske tema i ”Afro” Pack.

Release

Der er endnu ikke officiel release-dato på Pharrell x adidas NMD Hu Trail ”Afro” Pack, men rygterne siger, at de tre sneakers udkommer til efteråret. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy