Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

I sommers annoncerede adidas et nyt samarbejde med den populære Fortnite-gamer, Ninja, og nu er der dukket billeder op af, hvad der kan være den nye duos første sneaker-udgivelse.

Billederne, der stammer fra leak-kontoen, @justfreshkicks, viser en helt ny sample-udgave af adidas’ Nite Jogger-model, der er klædt i blå og gule farve – den samme farvekombination, som prydede den adidas-hoodie, Ninja var iført, da han afslørede samarbejdet tilbage i august.

Det der imidlertid kendetegner skoen er, at den har ”NINJA” og ”TIME IN” – mottoet for det nye samarbejde – skrevet på indersiden, mens indersålene begge er udstyret med henholdsvis adidas- og Ninja-branding.

TIME IN

”TIME IN”-mottoet, der binder adidas og Ninja sammen, repræsenterer den tid, det kræver at øve og forberede sig, før man kan yde en skelsættende præstation. Den gør sig nemlig gældende på tværs af de traditionelle sportsgrene og moderne e-sportsgrene og er således et naturlig omdrejningspunkt for både Ninja og adidas.

Vi holder dig opdateret

Om den nye udgave af Nite Jogger bliver Ninjas første officielle sneaker-udgivelse med adidas vides endnu ikke, men du kan holde dig opdateret på vores hjemmeside, hvor vi giver lyd, lige så snart der er nyt. Hop i mellemtiden forbi vores Release Kalender, hvor du kan finde et overblik over alle de nyeste sneaker-udgivelser.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.