Nike
Ord og billeder: Frederik Høj // Instagram

Underspillede cremefarver og pasteller møder Swoosh-logoer i sølv i denne vinter-editorial, hvor vi har sammensat et outfit fra Nike, der fører dig stilsikkert og komfortabelt gennem tidens lange Zoom-møder og udendørs kaffeaftaler. 

Corona har ændret fundamentale mønstre i vores måde at leve på – én af de primære følger af pandemien er, at adskillige af de timer der før blev brugt på arbejdspladsen, i skolen, på restauranterne og i det offentlige rum, nu i stedet bruges derhjemme. Det har helt naturligt også ændret ved måden, vi går klædt i det daglige, og det fokus på komfort, der i forvejen var i fremgang, har nu fået et ekstremt boost med sweatpants og andet athleisure wear som nye go-to’s i garderoben. I denne editorial har vi derfor, her hos Sneakerworld, sammensat et Nike-outfit, der både matcher årstiden og rammer tidens (ufrivillige) trend. 

Athleisure når det er bedst

Med sine rødder i sportens verden er Nike kendt for at være mestre inden for athleisure wear – dvs. moderne og funktionelt sportstøj, der der både kan bruges i forbindelse med sport og til normalt fritidsbrug. De leverer på kvalitet og komfort, og deres kollektioner er præget af tendenser fra modens verden. Samtidig går deres tøj selvfølgelig enormt godt med et par sneakers, som er athleisure wears helt store frontløber.

Pasteller og sølv-kontrast

Det kommer også til udtryk på dette sweat-suit bestående af et par cremefarvede joggers med cargo-inspirerede lommer og subtile detaljer i form af et sølvfarvet swoosh-logo; samt en matchende, cremefarvet sweatshirt med pastelnuancer på ærmerne og et harmonerende, sølvfarvet Swoosh på brystet. Begge pieces er udarbejdet i blødt bomuld, der har et behageligt oversized fit og samtidig hjælper dig med at holde varmen i det den danske vinterkulde. 

Nyt take på en stilren klassiker

Sweatsuitet er her kombineret med en ny, særlig udgave af den klassiske Air Force 1 Low fra Nikes “Repair Pack”. Foruden den klassiske kombination af en tyk, hvid sål med Air-teknologi og en overdel af hvidt læder, er skoen tilført metalliske sølv-detaljer, der imiterer fugemasse, og som fremhæver Swoosh-logoet på siden og på hælen. Således repræsenterer Air Force 1 Low “Repair Pack” en nytænkning af originalen, samtidig med at den bevarer originalens rene udtryk, der gør den det perfekte match til et sweatsuit som her. 

Find det hos Nike

Hele sættet kan lige nu købes hos Nike, hvor du generelt finder et stort udvalg af stilrene joggers, sweatshirt, sneakers og andet athleisure wear, der er perfekt til dig, der prioriterer komfort og funktionalitet, men ikke vil gå på kompromis med æstetikken. Find skoene her, og tjek vores Release Kalender for et komplet overblik over tidens største sneaker-udgivelser. 

KØB HOS NIKE


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.