Skip to main content
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram
Reklame for: Nike

Air Force 1 Low i hvid er stadig en næsten obligatorisk del af enhver sneaker-samling, men vil du gerne skille dig en smule ud fra mængden, har Nike netop skabt en særlig “Repair”-udgave med tiltalende metalliske detaljer. 

“If it ain’t broke, dont fix it” siger et gammelt ordsprog, og det gælder ofte også inden for sneaker-design. Alligevel har Nike, særligt de sidste par år, haft modet til at udgive nye fortolkninger af deres mest ikoniske silhuetter – herunder Air Force 1 – og ofte på vellykket vis. Et underspillet eksempel er den nye “Repair”-udgave af Air Force 1, der tager afsæt i den klassiske Air Force 1 Low “White”, og som vi har taget et nærmere kig på.

Nike Air Force 1 Repair
Inspireret af renovation

Air Force 1 Low “Repair” er en del af “Repair” Pack, som også består af en Air Max Plus, og som henter inspiration i renovation. Det kommer til udtryk ved, at de traditionelle syninger, der omgiver Swoosh-logoet og holder den bagerste del af overdelen sammen, er dækket af små metal-paneler, der imiterer fuge. Samtidig er Nike Air-logoet på hælen fremhævet med samme detalje. Det giver skoen et nyt look – særligt ved at Swoosh-logoet i højere grad står frem – men bevarer stadig væk det originale udtryk, som har gjort Air Force 1 Low “White” så populær.

Udkommer snart

Leder du efter et nyt par hverdagssko, som du både kan bruge om vinteren og til foråret, er Air Force 1 Low oplagt med sin tykke sål og robuste læderoverdel. Og vil du skille dig en smule ud, er denne “Repair” udgave som sagt et godt alternativ til den traditionelle, hvide udgave.

Nike Air Force 1 Low “Repair” udkommer hos Nike på torsdag den 21. januar. Find dem her, og tjek vores Release Kalender for flere sneaker-nyheder fra Nike.

Air Force 1 Repair

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.