Nike
Freddy Krueger Air Max 95
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Den uofficielle opfølger til den legendariske Dunk Low “Freddy Krueger” lander efter sigende i forbindelse med årets Halloween.

Kortere dage og koldt vejr lurer rundt om hjørnet, og det samme gør Halloween – Nikes bedste undskyldning for at udgive et par kuldegysende sneakers. De sidste par år har Nike blandt andet udgivet skelet-udgaver af Air Force 1 og “Night of Mischief” Dunk Lows, og i år fortsætter de succesen – øjensynligt med en særlig “Freddy Krueger”-udgave af Air Max 95.

Freddy Krueger Air Max 95
Eftertragtet forgænger

Freddy Krueger – den forbrændte protagonist fra de ikoniske “Nightmare on Elm Street”-gysere – har i forvejen en tilknytning til sneakers. I 2007 skabte Nike nemlig en særlig “Freddy”-inspireret udgave af deres populære Dunk Low-model med figurens grøn- og rødstribede trøje samt blodpletter. Sneakeren som var så eftertragtet, at den i dag går for helt op til over 100.000 kr. på det sekundære marked. Netop derfor er det heller ikke så lidt opsigtsvækkende, at Nike, knap 13 år efter succesen, har givet Air Max 95 samme behandling.

Knive og blodpletter

Skoen kommer i samme farvepalet som din forgænger med imiterede blodpletter på både hælen, pløsen og skoens indersål. Derudover er den opgraderet med sølv-panel over snørebåndene, der efterligner Freddys knive, samt tern på pløsen, der imiterer hans hat. Det er generelt lykkedes Nike at lave en sneaker med et tilfreds genkendeligt tema uden at skoens udtryk er for meget, hvilket ellers tit er tilfældet på denne form for koncept-sneakers.

Freddy Krueger Air Max 95
Udkommer i en Halloween Pack

Nike har endnu ikke bekræftet udgivelsen af Air Max 95 “Freddy Krueger”, men som sagt forventes den at udkomme til Halloween (31. oktober) som en del af en Halloween Pack, der også skulle indeholde en Dracula-inspireret Air Trainer 3. Hold øje med vores Release Kalender for updates. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.