Upcoming
End Sale Banner

Release Dato: 31. oktober 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Nike Air Force 1 Low i hvid er et must i enhver sneaker-samling. Skal dit par være mere unikt, så har Nike netop løftet sløret for en eksklusiv ”Skeleton” Quickstrike-udgave, og den udkommer inden længe. Læs nærmere her.

Få modeller er blevet udgivet i lige så mange forskellige versioner som Air Force 1 Low. Dens design inviterer til at bruge en række forskellige farver, mønstre og materialer, og det har Nike i den grad gjort – ofte også i samarbejde med andre.

Alene i år er Nike Air Force 1 Low eksempelvis allerede udgivet i en Easter-udgave, i samarbejde med Travis Scott og snart udkommer den i en ny udgave i samarbejde med Supreme og Comme des Garcons. Den enorme efterspørgsel der har været på disse skal blot ses som en cementering af, at Air Force 1 Low stadig er lige så aktuel – selvom den er blevet udgivet i tusindevis af udgaver.

Det næste skud på stammen af Air Force 1 Low-udgivelser er den unikke og eksklusive ”Skeleton”. Den har taget afsæt i en helt hvid Air Force 1 med gum-ydersål og har klædt den med skelet-grafik samt sort Nike Air-logo på hælen.

Som navnet antyder er Nike Air Force 1 ”Skeleton” et quickstrike-release, hvilkt betyder at den kun udkommer i begrænset antal. Vi forventer at den bliver hurtigt udsolgt.

Se frem til, at Nike Air Force 1 ’07 ”Skeleton” udkommer hos Nike og udvalgte forhandlere d. 31. oktober. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.