Nike

I starten af januar måned dukkede de første billeder af den kommende Supreme x Nike Air More Uptempo op. Lige siden har der været meget stille omkring samarbejdet. Men for nyligt blev Barcelona spilleren, Neymar, fotograferet i et par Supreme x Nike Air Mere Uptempo ”Gold”, hvilket har sat gang i rygtemøllen igen.

Vi har tidligere bragt billeder af, hvad der ligner, den kommende Supreme x Nike Air More Uptempo i en sort og hvid farvekombination. Men det er første gang, at vi ser skoene i en guld metallisk og hvid kombination. Desværre er billedet meget sparsommeligt grundet den dårlige kvalitet. Men det er dog intet problem at spotte Supreme branding på siden af sneakeren, samt det røde Swoosh logo på tåspidsen. Slutteligt sidder sneakeren på en kontrastgivende hvid mellem- og ydersål.

Hverken Supreme eller Nike har offentliggjort eller bekræftet, om eller hvornår, Supreme x Nike Air Mere Uptempo Guld rammer butikkerne. Men hold øje med vores release kalender, hvor vi løbende opdaterer med alle de nyeste releases. Husk desuden at følg os på Instagram, hvor vi dagligt poster nyheder og inspiration.

GÅ TIL RELEASE KALENDERENSupreme x Nike Air More Uptempo Gold

Farve: Metallic Gold/White/Red
Model: –
Release dato: Ukendt
Pris: –

Modtag release datoer, tidspunkter, direkte links og meget mere på mail ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.

TILMELD NYHEDSBREV

Få direkte links til de populære releases i dit newsfeed, meld dig ind i gruppen “Sneaker Release Calendar” på Facebook.

BESØG GRUPPEN