Nike
Sneakerworld Black Friday

Er man Supreme fan, så har man virkelig meget i vente for 2017. Det er ikke mange dage siden, at vores søster site, Couturism.dk, skrev om det kommende samarbejde mellem Louis Vuitton og Supreme, og nu er der efterfølgende dukket endnu et collab op. Rygterne går på, at Supreme endnu engang teamer op med Nike, ligesom de gjorde tilbage i foråret 2016, hvor den nye Air Max 98’er releasede, samt i efteråret 2016, hvor de 3 Nike SB x Supreme Blazer Low GT sneakers releasede.

Denne gang drejer det sig om den populære Nike Air More Uptempo, som sidst blev genudgivet i foråret 2016. Indtil videre er der desværre ikke dukket nogle billeder op af det kommende samarbejde. Så det vides endnu ikke, om skoen kommer i én eller flere farvekombinationer.

Så snart vi ved nærmere angående det kommende Supreme x Nike Air More Uptempo release, vil det fremgå af vores release kalender, hvor vi løbende opdaterer med de nyeste releases og restocks.

GÅ TIL RELEASE KALENDEREN

[UPDATE]: Det ser ud til, at der er dukket et billede op af den kommende Supreme x Nike Air More Uptempo. Hvorvidt den endelig version kommer til at se sådan ud vides endnu ikke. Find billedet længere ned.Supreme x Nike Air More Uptempo

Farve: Ukendt
Model: Ukendt
Release dato: Ukendt
Pris: Ukendt

Modtag release datoer, tidspunkter, direkte links og meget mere på mail ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.

TILMELD NYHEDSBREV

Få direkte links til de populære releases i dit newsfeed, meld dig ind i gruppen “Sneaker Release Calendar” på Facebook.

BESØG GRUPPEN


Comments

  1. […] collab, efter et par billeder leakede på internettet, og Sneakerworld.dk har berettet om et Supreme x Nike Air Uptempo collab. Takket være Supremes enorme popularitet og efterspørgsel er det ikke første gang, at kommende […]

Comments are closed.