Skip to main content
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram
Reklame for: JD Sports

Både 2021 og 2022 har været stærke år for det amerikanske sportsbrand, New Balance. De har ikke blot budt på en lang række hypede releases, men ligeledes en lang række populære generelle releases, som vi ser nærmere på her.

En af de sneakers, som for alvor har vundet sit indpas på de danske stræder og gader, er den populære New Balance 2002R, som så dagens lys for første gang tilbage i 2010. Den gang var historien dog en helt anden. Sneakeren slog aldrig igennem, og blev derfor taget af markedet efter kort tid.

Populær som aldrig før

Heldigvis valgte New Balance at give silhuetten endnu en chance i 2020, hvor den blev relanceret med et nyt design. Herfra gik det stærkt. Med et par eftertragtede samarbejder i bagagen, herunder Salehe Bembury i slutningen af 2020 samt danske GANNI i foråret 2022, har sneakeren for alvor cementeret sig på markedet med sin popularitet. Selvsamme popularitet fra samarbejderne smitter ligeledes af på de generelle udgivelser af New Balance 2002R, som har en tendens til at sælge hurtigt, når de lander på hylderne hos bl.a. JD Sports. Men lige nu har den store sneakerkæde en del forskellige versioner af modellen på lager.

En overset silhuet

Mens 2002R’eren har fået rigeligt med spalte plads i de sidste par år, så er New Balance 878 gået anderledes under radaren herhjemme. Ligesom mange andre sko fra den amerikanske sportsgigant, så er 878’eren inspireret af løbesko fra 1980’erne. Af samme årsag blev den anset som værende en løbesko, da den udkom for første gang tilbage i starten af 90’erne. Men siden den første udgivelse for 30 år siden, samt en enkelt genudgivelse tilbage i 2015, har New Balance 878 været en overset silhuet blandt mange. Men det ser heldigvis ud til at vende nu, hvor kæder som JD Sports har taget den tilbage i deres sortiment.


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.