Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Tjek billederne af den særprægede nye model, der henter inspiration fra Yeezy Slide og Yeezy Foam Runner.

Her på siden holder vi os ikke for gode til at snakke om andet fodtøj end sneakers – især ikke hvis fodtøjet er designet af Kanye West. Og det er netop tilfældet med den nye Yeezy 450 Slide, som ifølge rygter udkommer inden året er omme. 

One-piece konstruktion

Yeezy 450 Slide bygger videre på den æstetik, Kanye og adidas har præsenteret med deres Slide- og Foam Runner-modeller, der er kendetegnede ved deres organiske og naturlige design. Begge er opbygget i én sammenhængende one-piece konstruktion af skum, hvilket også gør sig gældende for den nye Yeezy 450 Slide. Den har samme grundform som et par slides, men selve opbygningen er mere anatomisk og organisk end traditionelle klipklapper.

Lander til december

Den spektakulære model ser indledningsvist ud til at lande i en hvid, “Ophani”-colorway, som virkelig lader designet stå frem og tale sit eget sprog. Ifølge @py_rates på Twitter, som tidligere har leaket adskillige centrale udgivelser på forhånd, udkommer de d. 27. december.  Indtil da kan du holde dig opdateret på flere Yeezy-nyheder ved at følge os på Facebook og via vores Release Kalender.


Forfatterens mening:

Kanye har for vane at udfordre og skubbe til normerne, og det må man sige, at han igen gør med den nye Yeezy 450 Slide. Det kan umiddelbart være svært at se det tiltalende ved den opsigtsvækkende slide, fordi den adskiller sig så drastisk fra alt hvad man tidligere har set, men det er formentlig blot starten på et helt nyt paradigme inden for fodtøjsdesign, som startede med introduktionen af den liges så særprægede Yeezy Foam Runner sidste år. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.