Adidas / Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Mangler du inspiration til årets julegaver? Så er du kommet til det rette sted.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at du snart skal overveje, hvad du ønsker dig i julegave. Det lyder forholdsvis nemt, men for mange kan det kamp at skrive en liste med ønsker. Vi har derfor lavet en liste med idéer, som forhåbentlig kan hjælpe dig på vej.

adidas Yung-1

Et par sneakers er obligatorisk på vores liste. Man kan altid bruge et ekstra par. En af vores favoritter er Yung-1 fra adidas, der har været en af årets mest populære modeller.

KØB SNEAKEREN HER

adidas Yeezy Calabasas-bukser

Et par behagelige joggingbukser er et must i klædeskabet. Kanye Wests Yeezy Calabasas Track Pants er fremstillet i ekstra god kvalitet og er en sikker blød pakke.

KØB BUKSERNE HER

Nike Sportswear-bukser

Hvis du er efter et par joggingbukser i en lavere prisklasse, så har Nike Sportswear et godt alternativ. Bukserne er ualmindeligt behagelige og sprænger ikke banken.

KØB BUKSERNE HER

Nike React Løbesko

Et par løbesko er også et godt ønske, især hvis du har planer om at følge op på det obligatoriske nytårsforsæt. Nike Epic React er en oplagt kandidat.

KØB SNEAKEREN HER

Jason Markk

Sneakerpleje-produkter er essentielle for ethvert sneakerhead. Med Jason Markks Holiday Gift Box får du alt, hvad du behøver, i én pakke.

KØB GAVEÆSKEN HER

adidas UltraBoost 1.0

UltraBoost 1.0 er efter lang tids venten tilbage, og den komfortable adidas-sneaker kan indgå i enhver sneakerrotation. Du går aldrig galt i byen med et par UltraBoost.

KØB SNEAKEREN HER

Crep Protect Skotræ

Et lille, men vigtigt ønske. Skotræ hjælper med at holde formen på dine sneakers, så de lever længere. Helt klart værd at overveje, hvis du ikke allerede ejer nogle.

KØB SKOTRÆ HER

Sneaker-bøger

Hvis du har lyst til at vide mere om sneakerkulturen, så er denne bog et genialt ønske. ”Out of the Box: The Rise of Sneaker Culture” giver dig indsigt i en kultur, der handler om meget mere end bare Yeezys og resellers.

KØB BOGEN HER

Nike Air Force 1 Style

Sidste sneaker på listen er den tidløse Air Force 1, som du lige nu kan anskaffe i den nye ”Style”-version. En ideel sneaker til vinteren.

KØB SNEAKEREN HER

Gavekort

Sidst, men ikke mindst, er et gavekort altid et sikkert valg. Så kan du altid finde ud af, hvad du vil bruge det på bagefter.

KØB ET GAVEKORT HER

Gratis gave fra os til jer

Du kan lige nu downloade vores nye sneaker-app, All Pairs, på App Store. All Pairs hjælper dig med kommende releases, restocks og udsalg. Følg derudover All Pairs på Instagram og Facebook, hvis du vil følge med i appens udvikling.

DOWNLOAD VORES APP HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.