Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Instagram

Nikes nye Epic React Flyknit-silhuet er endelig ude, og i den anledning har Nike sendt et par til os, som du får en evaluering af her.

Den perfekte løbesko

Nike har udviklet en super responsiv løbesko, der leverer enestående støddæmpning og fleksibilitet uden at gå på kompromis. Den er testet på flere hundrede løbere, som tilsammen har tilbagelagt over 25.000 km for at sikre et fejlfrit produkt. Flyknit-overdelen udvider sig naturligt efter din fods form og yder støtte lige der, hvor du har behov for det. Overdelen komplementeres af en vidunderlig Nike React-sål, som sikrer en blød, fjedrende fornemmelse, når du bevæger dig.

Silhuetten er dertil udstyret med behjælpelige detaljer såsom den elastiske krave, hælstroppen, -kappen samt den lille refleks, du også kan finde på hælpartiet. Udseendet er minimalistisk med en sporty fremtoning, og Nike har som sædvanligt placeret det ikoniske swoosh på sidestykket.

Episk sål

Underlaget føles blødere og nemmere at løbe over med den nye, innovative Nike React-sål. Sålen er faktisk 5% lettere og 11% blødere end dens forgænger, Lunar Epic 2, ud fra Nikes udregninger. Nike Epic React Flyknit er skabt til løb, men du også nyde dens lette komfort i mere afslappede rammer.

Køb skoene her

Hvis du ønsker at få fingrene i Nike Epic React Flyknit, kan du anskaffe den i forskellige farvevarianter via linket nedenunder. Hold øje med Sneakerworld for flere Nike-nyheder, og klik forbi vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

KØB NIKE EPIC REACT HER

Sociale medier

Husk desuden at følge os på Instagram, YouTube og Facebook, hvor du får din daglige dosis sneakernyheder.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.