Upcoming
Jordan 1 Paint Drip

Release Dato: 1. marts 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1666-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En af Nikes mest udskældte modeller er overraskende nok den klassiske Jordan 1 Mid. Hvorfor er for mange en gåde, men det skyldtes formentlig at skoen ikke helt ved hvad den vil, og det ser heller ikke ud til, at Nike har en idé om hvor de vil hen med skoen. Alligevel har Nike i den seneste tid sendt en lang række colorways ud på markedet, som ser ud til at falde i god jord hos skoens mange skeptikere. Derfor er Nike da også begyndt at skubbe grænserne for skoens design, hvilket vi så med den specielle Sisterhood. Nu vender Nike så tilbage med den nye og lige så specielle Nike Air Jordan 1Mid SE Paint Drip.

Skoens overdel er lavet i klassisk hvid læder der dækker det mest af skoen, med undtagelse af skoens bagerste del. Her har man farvet swoosh-logoet, skoens flaps og heel guard er farvet grønne, hvor man kan se tydelige penselstrøg, hvorfra man har illustreret maling der drypper ned ad swooshet og hælen. Skoens ankelpanel er lavet i et mønstret tekstil, der forestiller en honeycomb, og er passende farvet i gul. Den gule farve går yderligere igen på skoens ydersål. Jordan-logoet på skoens tunge er farvet pink, ligesom skoens indersål er er farvet helt pink og Jordan-logoet er farvet i hvid.

Om man er til Mids eller ej, så må man tage hatten af for Nikes forsøg på, at give nyt liv til skoen mange er imod. Den nye Nike Air Jordan 1 Mid SE Paint Drip udkommer den 1. marts på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med dette release, samt finde mange andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende giver dig alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.