Releases
Air Jordan 1 Sisterhood Blå Hvid

Release Dato: 15. oktober 2020
Pris: 980 DKK
Produktkode: CV0152-401
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

For at hylde det stærke kvindelige køn, lancerer Nike nu en længe ventet Sisterhood-kollektion, der får sit eget og unikke cirkellogo. Kollektion indeholder en række forskellige sneakers heriblandt to Air Jordan 1’ere, to Air Force 1’ere og to Blazer Mids. Blandt de seks nye sneakers er det dog en meget speciel Mid version, af Nikes ikoniske Air Jordan 1, som har fået navnet Nike Air Jordan 1 Mid SE Sisterhood.

På den nye Nike Air Jordan 1 er det ikke just farverne, der gør skoen unik, men derimod skoens meget specielle og overdrevet syninger enkelte steder på skoen, men det må lige vente for nu. I klassisk stil med den ikoniske sneakers historie, har man valgt at bruge den samme lækre læder, der også bruges på de fleste 1’ere. Derudover er farverne på skoen også helt klassiske, hvor Nike har brugt deres ikoniske Game Royal på skoens toe guard, nederste eyestay, flaps og heel guard. Den blå farve kombineres med et hvidt tåpanel, en hvid ankel, tunge og baggrund, samt med sorte snørebånd, swoosh-logo og midterste eyestay.

Det unikke på skoen er dog de meget markante syningerne på skoen. Syningerne er lavet i fire stykker tykt snor og er farvet i henholdsvis sort, hvid og blå. Den sorte snor bruges på panelet mellem de nederst flaps og skoens midterpanel, den blå snor bruges på skoens midterpanel og ankel og den hvide snor bruges på skoens heel guard og swoosh-logo. Syningerne er lavet på både skoens yder- og inderside. Udover snorene, så er indersålen også pyntet med animerede, karikerede tegninger af kvinder i sort og blå. Det klassiske tungelogo er også blevet erstattet af det nye cirkellogo i farverne sort, hvid og blå.

Den nye Nike Air Jordan 1 Mid SE Sisterhood udkommer sammen med de andre sneakers i kollektionen den 15. oktober på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan finde de andre Sisterhood sneakers og andre kommende releases i vores altid opdaterede Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.