Releases
jordan 1 patent black gold

Release Dato: 30. november 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: 555088-032
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En sko der på mange måder er blevet et ikon for sneakerelskere er uden tvivl Nikes Air Jordan 1. Skoen har gennem årtier symbol for succes, siden Michal Jordan for første gang havde skoen på tilbage i 1985, og skoen fortsætter da også med, at overraske masserne med flygtige, farverige og vilde colorways. Som vi allerede har oplevet, så har Jordan-brandet gjort en del ud af dette års eterårs-/vinterkollektion, hvor vi stadigvæk mangler prikken over i’et, den længe ventet Dark Mocha.

Dette er dog ikke den eneste colorway vi kan gå og se frem, hvor en mere iøjnefaldende colorway også står for døren, Nike Air Jordan 1 Black/Gold. Da de første billeder skoen udkom tilbage i juni i år, var der en del der mente, at skoen tilnærmelsesvis mindede om en Mid-version sangeren Cassie brugte i en musikvideo i 2003. Skoen kører da også i samme designspor, hvor hele overdelen er lavet i Jordan-brandets patenterede blanke læder. Læderet er her farvet hovedsageligt i sort, hvor detaljer lavet i blankt guldfarvet læder også bruges på skoen. Der er her tale om, at skoens swoosh og ankelpanel er farvet i guld, og det trykte logo på skoens flaps, tungen og indersålen har fået samme behandling. Udover gulddetaljerne på skoens overdel, så er skoen også blevet udstyret med en guldfarvet syning i skoens midtersål.

Det blanke, sorte læder på skoen gør ikke kun, at skoen bliver markant mere iøjnefaldende, men den fremhæver også de guldfarvet paneler, og giver skoen et mere eksklusivt udseende end andre Jordan-modeller. Om man er fan af udseendet eller ej, så udkommer den nye Nike Air Jordan 1 Black/Gold på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere den 30. november.

I vores Release Kalender kan du finde andre kommende releases og ved, at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, får du de seneste nyheder og rygter. Som noget helt nyt, har vi også lavet en web app, Sneakertilbud.dk, der samler alle de bedste tilbud et sted for dig, så du ikke behøver, at lede længe efter det rigtige par sko.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.