Releases
Jordan 1 Mocha Release Dato

Release Dato: 19. december 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: 555088-120
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

‘Poor man’s Travis Scotts’ er den af mange blevet kaldt, men uanset hvad, så kan vi endelig se frem til det officielle release af Nike Air Jordan 1 High Dark Mocha. De første billeder af skoen så allerede dagens lys tilbage i november sidste år, men efter udskydelser og utallige mock-ups, ser skoen dagens lys.

Grunden til sit måske lidt nedladende øgenavn skyldes hovedsageligt farverne og materialerne der er brugt på skoen. Materialet er selvfølgelig den helt fine suede på skoens heel guard og flaps, der er farvet i en lignende kaffebrun moccafarve, som også er brugt på Travis Scotts Air Jordan 1. Skoens flaps er også prydet med et sort Air Jordan-logo. Dertil er skoens baggrund der tæller side- og tåpanelet også lavet i samme sailfarvede bløde læder. Sailfarven bruges også på skoens tunge, og dækkes til af sorte snørebånd.

Det er dog også her, at de største ligheder stopper. Skoen toe guard og eyestay-paneler er nemlig lavet i sort læder, ligesom swoosh-logoet, og skoens ankel er lavet i sailfarvet læder uden syninger, der ellers var at se på Travis’ sko. Den samme sail, der bruges på skoens overdel, bruges også på skoens midtersål, der bliver parret med en helt sort ydersål.

Sammenlignet med mange andre releases i år der ikke har været en del af et collab, så står den nye moccafarvede Air Jordan 1 tilbage som en af de flotteste releases i år. I et stilrent design med afdæmpede farver, er det næsten en hån med det øgenavn, da den i sit udtryk fremstår lige så eksklusiv som Travis Scotts sneaker.

Den nye Nike Air Jordan 1 High Dark Mocha udkommer hos Nike SNKRS og hos en håndfuld udvalgte forhandlere den 19. december. Ved dagligt at holde øje med vores Release Kalender, kan du holde dig opdateret med potentielle ændringer på releaset eller holde dig orienteret om andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, spændende content og de bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Raffle

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til BSTN Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til AFEW Store

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.