Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

En af Europas største forhandlere af sneakers, JD Sports, er klar med to nye, eksklusive versioner af Nite Jogger modellen.

Vi har talt meget om en af de nyeste tilføjelser til adidas’ altid voksende produktportefølje – blandt andet i vores sneakerpodcast. Denne gang går vi i dybden med, hvorfor du skal tilføje adidas Nite Jogger til din samling.

Blander fortid og fremtid

For dem, som endnu ikke ved det, så blev adidas Nite Jogger præsenteret tilbage i 1976, hvor det var første gang, at adidas eksperimenterede med reflekterende detaljer på en sko. Det skinner tydeligt igennem, når man kigger på det retro-inspireret design, som kommer med en strømlinet mesh-overdel fyldt med reflekterende elementer.

Foruden et design, som trækker tråde tilbage til 1976, så kommer Nite Jogger med den patenterede Boost-teknologi, som vi efterhånden har stiftet bekendtskab med utallige gange.

Derfor skal du eje et par Nite Joggers

Kombinationen af den ultra-lette mesh overdel og den velkendte Boost sål gør sneakeren til den perfekte forårs- og sommersko. Det er efterhånden sjældent, at man støder på en sko, hvor man ikke behøves gå på kompromis med designet eller komforten. Adidas Nite Jogger er derfor, i vores optik, en af de bedste all-round sneakers, som du finder på markedet i år, og med en pris på 1.050,00 DKK kan næsten alle være med.

Her finder du adidas Nite Jogger

De to ovenstående adidas Nite Jogger sneakers er JD Sports “Exclusive“, hvilket betyder, at de to farver kun kan findes hos dem. Du kan både købe skoene online og i deres butikker i henholdsvis København og Aarhus.

Følg os på Facebook og Instagram for flere nyheder fra sneakerverden, og finde de nyeste udgivelser i vores Release Kalender.

KØB NITE JOGGER HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.