Adidas
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Hop i dit sorteste suit, grib en Dry Martini, og gør dig klar til en splinterny adidas UltraBOOST 20, der hylder Ian Flemings fiktive hovedkarakter, og som udkommer i forbindelse med James Bond-film nummer 25, ’No Time To Die’.

Nu varer det ikke længe, før spillefilm nummer 25 i rækken om agent 007 kommer til at rulle hen over lærrederne i biografer verden over. I den forbindelse er det netop blevet meldt ud, at adidas, som en hyldest til den fiktive hovedkarakter, lancerer en ’Triple Black’-model under navnet James Bond x adidas UltraBOOST 20.

007-branding og stilfuldt sølvbroderi

I en række netop afslørede billeder løftes sløret for en silhuet, der med sit kulsorte look straks leder tankerne hen på den altid velklædte spion. Det mørke look brydes udelukkende af guldfarvet 007-branding på den slanke hælkappe i neopren og stilfuldt sølvbroderi på forreste del af Primeknit-overdelen.

Udtrykket afrundes på elegant vis ved hjælp af en grå hælbænk, der matcher de grå elementer i ydersålen samt de kulfiberlignende detaljer bagtil. Endelig er James Bond x adidas UltraBOOST 20 udstyret med den klassiske ’Three Stripes’-branding, og som en hyldest til den udødelige agent er pløsen prydet med det ikoniske ’Gun Barrel Sequence’-logo, der ses i indledningen af alle filmene.

Udkommer i april

James Bond x adidas UltraBOOST 20 forventes at udkomme i forbindelse med premieren på ’No Time To Die’ i april måned. Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig up to date med den nyeste info.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.