Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram
Artikel sponsoreret af: adidas

Den nye model udkommer indledningsvist i tre udgaver skabt i samarbejde med den internationale rumstation.

For snart et år siden tog adidas hul på 2019 ved at introducere den opsigtsvækkende opdatering til Ultra Boost: Ultra Boost 19. Med et benhårdt fokus på performance, udemærkede modellen sig ved at have en større Boost-sål, en mere supporterende Primeknit-overdel, et optimeret lace cage og desuden en ny, stabiliserende hælkappe.

Ét år er snart gået siden modellen ramte hylderne for første gang, og derfor er adidas, ganske passende klar, med en ny opdatering. Byd velkommen til den nye Ultra Boost 20.

Verdens mest komfortable løbesko

Den nyeste opdatering af Ultra Boost repræsenterer en række justeringer, der har haft til formål at gøre ”verdens mest komfortable løbesko” endnu bedre – og det er, efter vores mening, i den grad lykkedes!

Boost, Primeknit og mere

Sålen på Ultra Boost 20 har samme mængde af Boost-skum som Ultra Boost 19, og den er igen holdt på plads med en slank hælkappe. Denne er omfavnet af neoprenpaneler, der sammen med Primeknit-overdelen sørger for god balance og harmoni mellem fleksibilitet, åndbarhed og support. Ud over overdelen, finder du den største ændring på modellens lace cage, der er mere tro mod den originale Ultra Boost med simpel ”Three Stripes”-branding.

Mod det uendelige univers

Til at fejre lanceringen af den nye Ultra Boost 20 er adidas gået sammen med selveste den internationale rumstation, ISS, om at skabe tre rum-tematiske colorways. De har sat deres præg på pløsen, hvor rumstationens logo er fremhævet, og på Boost-sålen, som er prydet i en ’spacey’, iriserende farve, der uundgåeligt sender tankerne mod det det uendelige univers.

Lander den 4. december

ISS x adidas Ultra Boost 20 lander på Jorden den 4. december hos adidas og udvalgte forhandlere. Find direkte links i vores Release Kalender, hvor du ligeledes finder flere nye adidas-sneakers.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.