Skip to main content

Hvide sneakers

Moden inden for sneakers skifter, og tendenser kommer og går, men særligt én har for alvor formået af hænge ved: hvide sneakers.

Hvide sneakers har nærmest altid haft en essentiel plads i den moderne herregarderobe, og uanset hvilket årti du vælger, har den hvide sneaker spillet en rolle – lige fra de farverige 80’ere og stilede 90’ere til de glade 00’ere og op til i dag.

Det gælder særligt herhjemme i Danmark, hvor herregarderoben generelt er, og har været, kendetegnet ved en høj grad af minimalisme og underspillet elegance. Hertil passer den hvide sneaker perfekt.

Hvide sneakers passer med alt

Den hvide sneaker har nemlig noget tidløst og klassisk over sig, der gør den et sikkert valg, når du er i tvivl om, hvad du skal smide på fødderne. Hvide sko passer med stort set et hvert outfit og i enhver anledning – uanset om du skal ned og hente rundstykker på en træt søndag iført joggingtøj, eller om du står foran en finere anledning såsom en konfirmation, et sølvbryllup, en reception, et kundemøde eller lignende.

Hvide sko i forskellige prisklasser

Fordi hvide sneakers kan bruges i stort set enhver anledning, findes de naturligvis også i forskellige prisklasser. Du kan både finde hvide sko til under 500 kr., og du kan finde hvide sko til over 5000 kr. – alt efter hvor stor din pengepung og velvilje til at købe dyre sko er.

De fleste populære modeller af hvide sko findes i et prisleje mellem 500 kr. og 1500 kr. Her finder du ofte de store sneaker-mærker som adidas, Nike, Reebok, Converse, Asics, New Balance og Puma. Alle er de kendt for at lave hvide sneakers og hvide sko i god kvalitet og med højt komfort-niveau. Derfor er det især oplagt at vælge en model fra ét af disse mærker, hvis du vil have et par hvide sneakers med høj komfort, som du kan bruge i lang tid, uden at det går ud over dine fødder.

Er du parat til at betale lidt ekstra for dine hvide sneakers, og vil du gerne have et par, som skiller sig ud i mængden – og måske fanger opmærksomhed på gaden? Flere designer-mærker laver i dag hvide sneakers. Her skal du typisk betale mellem 2.000 og 8.000 kr. for et par. Af luksus-mærker, der laver populære hvide sneakers, kan nævnes mærker som Gucci, Valentino, Alexander McQueen, Balenciaga, Givenchy, Versace, Saint Laurent, Prada og Common Projects. Common Projects står blandt andet bag Achilles Low-modellen som i flere sammenhænge er blevet kaldet ”den perfekte hvide sneaker”, og som er blevet kopieret af adskillige andre mærker.

For den høje pris, du betaler for hvide designer-sneakers, får du som regel rigtig høj kvalitet, eksklusivitet og som regel en ophøjet købsoplevelse i form af ekstra service, tilbehør, indpakning og mere.

Her kan du købe hvide sneakers online

Vil du vide, hvor du kan købe hvide sneakers? Her på Sneakerworld.dk har vi samlet en liste over de bedste, troværdige sneaker-forhandlere, som enten stammer fra Danmark eller som tilbyder fragt til Danmark uden told. Listen inkluderer de store mærkers egne hjemmesider – så som adidas og Nike – og de bedste danske forhandlere, herunder Rezet Store, Stoy, Norse Store, Unisport og Sportsmaster. På listen finder du også de største internationale forhandlere, som alle har rigtig stærke udvalg af hvide sneakers til både herrer og damer – blandt andet JD Sports, Size?, Sneakersnstuff, End. og Asos.

Hvide sneakers på tilbud

Fordi der findes så mange forskellige slags hvide sneakers, kan du stort set altid finde et par på tilbud, hvis du vil skåne pengepungen. Førnævnte forhandlere har alle gode udsalgssektioner, hvor du finder hvide sko og hvide sneakers til nedsatte priser – enten fordi de kører en kampagne, eller fordi de har nogle tilovers i deres udsalg, som de gerne vil af med. Er du heldig, kan du finde hvide sneakers med besparelser på helt op til 70%, hvis udsalget lige er startet. Ofte finder du især gode tilbud på hvide sneakers i januar, hen over sommeren og selvfølgelig på Black Friday.

Nye hvide sneakers

Er du på jagt efter det nyeste nye, er der som regel hvide sneakers at finde i vores Release Kalender, hvor vi samler kommende sneaker-udgivelser med al nødvendig info: udgivelsestidspunkt, pris og forhandler-liste. Er et par hvide sneakers i vores Release Kalender kan det være en god indikation på, at de er eftertragtede og hurtigt vil blive udsolgt.

Vedligeholdelse af hvide sko

Én af ulemperne ved hvide sko er naturligvis, at de kan være svære at vedligeholde. Især hvis de har en sart overdel i mesh, net, ruskind, Flyknit, Primeknit eller lignende delikate materialer. Her skal der ikke meget til, før de bliver beskidte – enten af vand, støv, jord eller lignende.

Den nemmeste måde at sikre, at dine hvide sko holder sig pæne, er naturligvis ved at undgå situationer, hvor risikoen for beskidte sko er høj. Eksempelvis er regnvejr, fodboldbaner, grusveje og lignende nærmest garanti for beskidte sko, hvis de er hvide. Eftersom hvide sneakers kan bruges i stort set enhver anledning, er det svært at undgå, og du vil næsten med garanti opleve en plet af en art. Her findes der en række forskellige måder, du nemt og effektivt kan rengøre hvide sneakers på – find dem i vores guide lige her. Står det ekstra slemt til, og er dine hvide sneakers blevet meget beskidte, findes der også en anden løsning: vaskemaskinen.

Mange har vasket deres hvide sneakers i vaskemaskinen med gode resultater. Det anbefales dog, at man ikke gør det for ofte, da det er hårdt ved hvide sko, og blandt andet kan det gå ud over skoens limninger. Her understreger vi desuden, at det er helt på eget ansvar at vaske hvide sneakers i vaskemaskinen.