Rengøring af sneakers

Sådan kan du rengøre sneakers


Alle folk behandler deres sneakers på hver deres måde. Nogle bruger dem til de er udtrådte – andre passer og plejer dem ofte. Folkene hos Sneakerworld hører selv til den sidste del. Vores sneakers bliver ikke rengjort hvergang de er blevet brugt. Men så snart den mindste plet melder sig, så får sneakeren hele turen. Men hvad indebærer rengøring af sneakers egentligt? Er det nødvendigt at bruge en masse penge på dyre produkter? Eller er et par simple husråd nok til, at man kan holde sit fodtøj pænt og rent? En hurtig google søgning efter “Rengøring af sneakers” viser hurtigt, hvad de forskellige sneakersheads bruger til at holde deres sneakers rene. Det produkt som bliver ved med at dukke op er Jason Markk. Men hvad, og hvem er Jason Markk? Og hvorfor er det produkt så fantastisk til at rengøre sneakers med?

KØB SNEAKER RENS HER

REZET STORE

Gå til Rezet Store

ENDCLOTHING

Gå til Endclothing

JD SPORTS

Gå til JD Sports

CALIROOTS

Gå til Caliroots


Jason Markk Premium Shoe Cleaner

Jason Markk Premium Shoe Cleaner har været på markedet i mange år, og som tidligere beskrevet, er det dét produkt, som de fleste foretrækker. Dette skyldes at Jason Markk P.S.C. er sikker at bruge på alle materialer, herunder læder, ruskind, nubuck, nylon, lærred, vinyl, gummi, stof, etc. Det misfarver eller ødelægger ikke dine sneakers. Du kan få flere forskellige produkter og kits fra Jason Markk. Det mest populære er dog deres starter kit, som de siger kan bruges til rengøring af helt op til 100 par sneakers. Om det er sandt eller ej vides ikke.

Jason Markk Essential KitKøb Jason Markk Premium Shoe Cleaner her.

Jason Markk Quick Wipes

Jason Markk har endvidere næsten lige sendt deres nye Quick Wipes på gaden. Quick Wipes er små servietter, som du kan bruge, når du er på farten og dine sneakers pludseligt bliver beskidte. Hver klud er dobbelt tekstureret for at give den ultimative rengørings alsidighed på farten! Den ene side af servietten indeholder små blå prikker, som er god til hårdere pletter – mens den blødere hvide side er fantastisk til almindelig rengøring.

Jason markk Quick Wipes

Men er det virkelig nødvendigt at bruge mange penge på deciderede rengøringsprodukter? Kan rengøring af sneakers ikke gøres billigere? Sneakerworld.dk har undersøgt sagen, og spurgt andre ligesindede sneakerelskere, hvordan de holder deres sneakers rene. For at det ikke skal være løgn, så var det mest nævnte trick, at bruge tandpasta til at holde sine sneakers rene.

 

Rengøring af sneakers – Tandpasta

Vi blev selvfølgelig nødt til at prøve dette husråd af. Det skal lige siges, at dette trick mest omhandler rengøring af bund og eventuel mid sole på dine sneakers. Vi anbefaler ikke, at man tværer tandpasta udover overdelen på sneakeren.

Alt hvad du skal bruge, for at kunne rengøre dine sneakers på den billige måde er:

  • – En klud.
  • – Billig tandpasta (Helst helt hvid tandpasta – Vi købte X-tras tandpasta i Kvickly for 10,95 kr.)
  • – En tandbørste.

Og selvfølgelig de sneakers, som du ønsker at rengøre. Vores valg faldt på et par Nike Roshe Run. De er ikke boxfresh mere. Så der er kommet diverse slidmærker på sålen. Men det skulle ikke holdes os fra at
prøve alligevel.

Nike Roshe Run Rengøring

 

Det er egentlig super simpelt at arbejde med. Alt du skal gøre er, at fugte skoens bund, samt fugte tandbørsten og putte tandpasta på. Herefter er det bare at gå i gang. Sørg for at arbejde nænsomt, så du ikke kommer til at beskadige overdelen.

Vi har lavet en kort video, som viser rengøring og resultatet

 


 Vil du beskytte din sneakers?

Se vores liste over sneaker rens her

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.