Upcoming
Huarache Bisque

Release Dato: 16. april 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DH9532-201
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

1991 var året hvor en af Nike mest ikoniske løbesko gjorde sit indtog på sneakerverdenen. Nike Air Huarache blev oprindeligt designet af trioen Tinker Hatfield, Hiroshi Fujiwara og Mark Parker, der sammen går under navnet HTM. Trioen er også kendt for en række samarbejder på andre sneaker, men Air Huarachen står nok fremme som den mest ikoniske sneaker fra trioen. Derfor er det også oplagt at bringe sneakeren tilbage i forbindelse med dens 30-års jubilæum. Indtil videre har vi allerede set samarbejdet med Stüssy og den oprindelige Scream Green, men nu vender endnu en af de klassiske colorways fra 1991 tilbage i form af den nye Nike Air Huarache Escape.

Som altid, så er der brugt en række forskellige farver, der alle står i skarp kontrast til hinanden. Mange kan måske syntes at kombinationen ser mærkelig ud, men den ikoniske Huaraches design formår alligevel at skabe en flot sammensætning af farverne. Den specielle farvekombination gør også skoen let at genkende for mange sneakerfans, hvor overdelen er farvet i henholdsvis blå, brun og bisque, en meget svag gul farve på grænsen til beige. Den blå farve bruges på det meste af skoens sok, der som altid er lavet i et neoprenlignende tekstil, hvor den er med til at fremhæve det overlappende, brune panel på skoens sider. Forrest på skoen har man farvet skoens toe guard og tåpanel i den førnævnte bisque og som skiller sig markant ud fra resten af skoen. Som afslutning på skoens design, er de andre skoen udstyret med en sort heel tab og cage, hvorunder man har farvet de sidste baggrundspaneler i en svag storm grey som yderligere bruges på skoens lining.

Den nye Nike Air Huarache Escape udkommer den 16. april på Nike SNKRS og hos en håndfuld udvalgte forhandlere. Hvis det går på samme måde som det gjorde med de to tidligere Huarache-releases, så kan du forvente at der bliver rift om skoene. Derfor kan du holde dig opdateret med alle forhandlere og eventuelle ændringer på vores Release Kalender, hvor du også kan finde andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder og rygter fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.